Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajasthani Dhaba will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajasthani Dhaba expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajasthani Dhaba expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rajasthani Dhaba expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Curti, Ponda, Goa 246425.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajasthani Dhaba expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rajasthani Dhaba

Related jobs

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental More info about this Continental Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Candidate Should Know To Prepare Indian, Tandoor, South Indian Chinese Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info abo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Cortalim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Apprentice

    Eligibility • Students pursuing 11th or Secondary / 10th pass level • Minimum 16 years of age • Valid Aadhar (National Identity)card Program Framework • 12 months of Paid Apprenticeship with On the job training • + hours (including 1hour break) per d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now