Corel Draw Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Ulhasnagar, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ulhasnagar

Working Hours :
11:00 am - +:00pm | Saturday to Thursday

Additional Info
Planning, Designing And Creating Layout On Corel Draw, Editing Images, Creating Logos, Brainstorm Creative Ideas. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw

More info about Corel Draw Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanam decor will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanam decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 8 and +, near nct school, opp godhani tiles, ulhasnagar 4.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - +:00pm | Saturday to Thursday.


Company Name: Sanam decor

Related jobs

  • Graphic Designer And Video Editor

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • 3D Graphic Designer

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Contractor| Video Designer|Animator

    CACTUS is a remote-first organisation and we embrace an accelerate from anywhere culture. You may be required to travel to our Mumbai office based on business requirements or for company/team events. We are looking for Contractor, Video Editor/Animat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now