Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Shela, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Counter Sales , Retail Sales , Departmental Sales ,Customer Handling. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: South bopal , Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions

Related jobs

  • Business Dev| Manager

    Job Description Required Business Development Manager who can do client acquisition and maintain good relations with the clients to divert maximum business towards our Company. The profile demands passion for perfect marketing and community spirit. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Development Representative

    Job Description As an SDR at Video SDK, you will be responsible for establishing and scaling the sales channel for our live video infrastructure services. You will work closely with our sales and marketing teams to develop and execute sales strategie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ecommerce Executive

    1. Posting the Product on different e-commerce websites. 2. Catalog management 3. Category-wise posting. 4. online sales 5. Develop e-commerce sales strategies to meet revenue and growth targets. 6. Plan and monitor Amazon paid search marketing campa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now