Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Marunji, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. pranali Finance will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. pranali Finance expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. pranali Finance does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. pranali Finance expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Showroom Sales Executive
Male / Female Candidates can apply Minimum 2 Years Experience in sales Excellent Communication / Lead generation / Follow Up / Closure skills a Must Fluency in English a Must along with Hindi / Marathi Proven Results a Must Should be a Immediate Join...
-
Counter Sales Executive
Opening For Showroom Sales Officer - Bike Finance Karna, Kyc, Documentation , Verification, Form Filling, Near By Showroom / Dealership Se Network Banana, Graduate Fresher -12,000 Inhand / 12Th Pass - 14,000 - Min 2 Years Exp In Sales. Looking For Im...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vishvakarmaa facility servicess will provide a salary in the range of 15500 INR to...