Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vadasery, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Furniture

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sekar Hardwares and plywoods will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sekar Hardwares and plywoods expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sekar Hardwares and plywoods expects the candidate to have the following skills: Furniture.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 235, Trivandrum road,near vadasery mosque, vadasery, Nagercoil.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sekar Hardwares and plywoods expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sekar Hardwares and plywoods

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The phone co will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Willing To Go Field Work, Job Commitment, Dedication In The Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike More info about this Area Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VR Tech...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Willing To Go Field Work, Job Commitment, Dedication In The Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike More info about this Area Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VR Tech...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now