Counter Sales Guy

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Amritsar, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: amritsar walmart.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions

Related jobs

  • Counter sale

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales and Marketing

    Other responsibilities include doing day to day shop work, like attending customers Salary: From ₹7,000.00 per month Benefits: • Commuter assistance Schedule: • Day shift • Weekend availability Supplemental pay types: • Commission pay • Overtime pay ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fabia Lifestyle will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now