Courier Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Items Deliver Karna Hai. Courier Packet Ki Delivery Karna He. Should Have : Bike | License
More info about this Courier Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V C Enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V C Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V C Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: borivalli east mumbai, lower parel, Malad West.
8. What are the timings of this job?
Ans. V C Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 07:00 am - 4:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Grocery Delivery Within 3 Km Radius 20 To 40 Orders Per Day Weekly Selleryminimum Granty 3000 Weekly Weekly Incentives/Bonus Attendance Bonus : Rs.2000 Joining Bonus : Rs.3500 Insurance : 2-10 Lakh. Should Have : Bike | License More info about this D...
-
Delivery Executive
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Farm Fresh will provide a salary in the...
-
Zomato Food Delivery Job
Zomato Food Delivery Job. Should Have : Bike More info about this Zomato Food Delivery Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zomato will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided ...