Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Grocery Delivery Within 3 Km Radius 20 To 40 Orders Per Day Weekly Selleryminimum Granty 3000 Weekly Weekly Incentives/Bonus Attendance Bonus : Rs.2000 Joining Bonus : Rs.3500 Insurance : 2-10 Lakh. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raza Enterprises will provide a salary in the range of 24000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Raza Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raza Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai - Panval.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raza Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Raza Enterprises

Related jobs

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Farm Fresh will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Dombivli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Zomato Food Delivery Job

    Zomato Food Delivery Job. Should Have : Bike More info about this Zomato Food Delivery Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zomato will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring Delivery Executive| Earn Upt|

    Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now