Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Dombivli, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety.

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Farm Fresh will provide a salary in the range of 13000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Farm Fresh expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Farm Fresh does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Suvidha jwell.

8. What are the timings of this job?
Ans. Farm Fresh expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Farm Fresh

Related jobs

  • Zomato Food Delivery Job

    Zomato Food Delivery Job. Should Have : Bike More info about this Zomato Food Delivery Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zomato will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring Delivery Executive| Earn Upt|

    Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Man Enterprise will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Nala Sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now