Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Nayagaon, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandigarh nayagaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 0+:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jobistiq Manpower Pvt Ltd Nayagaon, Punjab

Related jobs

  • Delivery Boy

    Boy Have To Do Pick-Up & Delivery Of Blood Samples. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M/S Sigma Express Courier Services will provide a salary in the range of +...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery

    Deliver Courier Packet To The Given Address.Need To Deliver & Pickup The Parcels At New Chandigarh. More info about this Courier Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Right Way Airconditioning will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Bilga

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now