Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Elastic Run will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Elastic Run expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Elastic Run expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Elastic Run expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Elastic Run

Related jobs

  • Delivery Boy|Girl

    Job: Delivery boy required for Zomato If you are looking for part time or full time job then this is the best option for you in which you can earn up to 35000/- per month. You can choose the time as per your convenience and earn. The company gets ins...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siddhi Surgical will provide a salary in the range of 10000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery Boy

    Items Deliver Karna Hai. Courier Packet Ki Delivery Karna He. Should Have : Bike | License More info about this Courier Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. V C Enterprises will provide a salary in the range of 20000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now