Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddhi Surgical will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddhi Surgical expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddhi Surgical does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siddhi Surgical, 1162, near Hatti Ganapati Road, Sadashiv Peth, Pune, Maharashtra 410506.
8. What are the timings of this job?
Ans. Siddhi Surgical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Courier Delivery Boy
Items Deliver Karna Hai. Courier Packet Ki Delivery Karna He. Should Have : Bike | License More info about this Courier Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. V C Enterprises will provide a salary in the range of 20000 ...
-
Delivery Boy
Grocery Delivery Within 3 Km Radius 20 To 40 Orders Per Day Weekly Selleryminimum Granty 3000 Weekly Weekly Incentives/Bonus Attendance Bonus : Rs.2000 Joining Bonus : Rs.3500 Insurance : 2-10 Lakh. Should Have : Bike | License More info about this D...
-
Delivery Executive
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Farm Fresh will provide a salary in the...