Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Greater Noida (West), Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 16500 - Rs. 21500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Greater Noida (West)

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quantum Business Management will provide a salary in the range of 16500 INR to 21500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quantum Business Management expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quantum Business Management expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gaur city greater Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Quantum Business Management expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Quantum Business Management

Related jobs

  • Zepto Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 22500 - Rs. 32000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Biker

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy +1146+4023

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now