Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mapusa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 360 Realtors will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 360 Realtors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 360 Realtors expects the candidate to have the following skills: Ola, Private car, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. 360 Realtors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sasoli, Dodamarg, Sindhudurg, Maharashtra - 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. 360 Realtors expects the candidate to work for the following hours: Monday to Saturday


Company Name: 360 Realtors

Related jobs

  • Car Detailer

    Responsible For Detailing Of Vehicles As Per Customer Requirements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing, Detailing More info about this Car Detailer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shiv Sai Motors will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Dabolim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Taleigao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now