Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car, Company | Type : Uber, Ola

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Company, Ola, Private car, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. 7, Plot 405, M. G. Road, Ghitorni, Near Hanuman Mandir, New Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet Pvt. Ltd. Haryana

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hywa|Tipper Driver

    Daily Full Time Job,12 Tyre Hywa Tipper, Food And Stay Company Provide. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Hywa-Tipper Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Monte Carlo sub Contractor SG t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Ambala Cantt,, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Uber | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now