Truck Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Truck Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Boom 11 will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Boom 11 expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Boom 11 does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Boom 11 expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6005 ,BOOM 11 the party shop DLF PHASE 4 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Boom 11 expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Boom 11 Haryana

Related jobs

  • Hywa|Tipper Driver

    Daily Full Time Job,12 Tyre Hywa Tipper, Food And Stay Company Provide. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Hywa-Tipper Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Monte Carlo sub Contractor SG t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Ambala Cantt,, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Uber | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ginger food company will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Ghamroj, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now