E|Commerce Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Uttam Nagar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Uttam Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Amazon Flipkart Meesho Etc Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media

More info about E-Commerce Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to have the following skills: Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Property number 427 hastsal road opp kendriya vidyalaya gate no 1 uttam nagar east.

8. What are the timings of this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: SHREE RADHEY INTERNATIONAL

Related jobs

  • Work From Home | Social Media Executive

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Home / Remote Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketer

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an experienced Digital Marketing Executive to assist in the planning, execution and optimization of our online marketing efforts. The promotion of products and services through digital channels is a complex procedure with great pot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now