Electrician For Appliances And Basi|

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Gopalpura By Pass, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Gopalpura By Pass

Working Hours :
+:30 AM - 8.0 PM | Monday to sunday

Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G.Cooler,Fan,Mixer,Switches,Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician

More info about Electrician For Appliances And Basi... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. dream homes will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. dream homes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. dream homes expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. dream homes expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shanti nagar Durgapura Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. dream homes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8.0 PM | Monday to sunday.


Company Name: dream homes

Related jobs

  • Computer Operator

    Salary Range : Rs. 5000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary Exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Operator

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Leader Operation

    We are Hiring (CarDekho Group) Girnar Care Position - Team Leader Operation(Outbound/Inbound) No Of Vacancies - 10 Work Location - Jaipur (Rajasthan) Primary Skill Industry Preference Automobile Job Description - Manage 15 heads team size. - Manage t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now