Factory Helper

  • Category: MIS Executive
  • Location: Verna, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Factory Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Sai Engineering Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Sai Engineering Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Sai Engineering Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Sai Engineering Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Verna Industrial Estate, Verna, Goa 57423+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Sai Engineering Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Sai Engineering Company

Related jobs

  • Spa Therapist

    Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Massage More info about this Spa Therapist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rio Spa & Wellness will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Mechanic

    Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing | Branch : Mechanical More info about this Car Mechanic Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mason Helper

    Responsible For Working On Construction Sites As Labour. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Mason Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kumar Engineeing will provide a salary in the range of 10000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Vasco da Gama, Goa

    2025/09/21


    Apply Now