Factory Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Hadapsar, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Hadapsar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Factory Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ARIA FOODS AND BEVERAGES will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ARIA FOODS AND BEVERAGES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ARIA FOODS AND BEVERAGES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ARIA FOODS AND BEVERAGES expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot 20/2, Hadapsar Industrial Estate, Pune - 411013 (Opp Yash Honda Service Center).

8. What are the timings of this job?
Ans. ARIA FOODS AND BEVERAGES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: ARIA FOODS AND BEVERAGES

Related jobs

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now