Fast Food Cook|Helper|Cutter Job
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Angul, Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Need Biryani/Indian/Chinese/Tandoori Cooks And Extra Staff Who Can Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff In Vegetables Cutting, Chopping, Supply Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Fast Food Cook/Helper/Cutter Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hero'S Flavours Capital will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: South Balanda, Talcher, District- Angul,Odisha.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 10:30pm | Sunday to Saturday
Related jobs
-
Fast Food Cook Job
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience More info about this Fast Food Cook Jo...
-
cook|plumber|cashier|waiter|electrician
Our Recruiters are dedicated to getting young people amazing overseas work, we're not a regular recruitment agency, we're part of a children's non-profit organisation providing high quality childcare and sports jobs. We work in uber-cool offices (poo...
-
Fast Food Cook|Helper|Cutter Job
Need Biryani/Indian/Chinese/Tandoori Cooks And Extra Staff Who Can Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff In Vegetables Cutting, Chopping, Supply Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Fast Food Cook/Helper/Cutte...