Fast Food Helper

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. Keeping The Outlet Clean.

More info about this Fast Food Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oh Yummy will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oh Yummy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oh Yummy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opposite mini bus stand, Asansol.

8. What are the timings of this job?
Ans. Oh Yummy expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 10:00pm | Monday to Sunday


Company Name: Oh Yummy Asansol, West Bengal

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Paratha, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Coffee-Tea-Juice More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Tandoor More info about this Chief Cook Job: 1. How ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Paratha, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Coffee-Tea-Juice More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now