Field Sales |amp| Marketing Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Jalna, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sales Karna. License | Should Have : Bike
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tafe tractors will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tafe tractors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tafe tractors expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krushiraj Tractors Bhokardan and Jafrabad Jalna.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tafe tractors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Head of Sales
– JOB DESCRIPTION – Head of Sales – Pan India – About BRIGHTBLU – At BRIGHTBLU we are committed to a world where all transportation is electric and powered by renewable energy. We do this by providing best in class charging solutions for electric veh...
-
Area Sales Manager
Requisite Skills: • Must have at least 3 to 5 years of experience in sales. • Must have experience with MNC in medical device / pharma. • Should have excellent grasping capability, ability to connect up with the customers on latest trends, clinicals ...
-
Sales and Marketing Manager |ERP
• Build rapport with contacts and understand where the prospect is in the buying process. • Identify opportunities that meet a minimum qualification criteria for the sales team. • Tend incoming sales calls and emails, and assign them to sales reps. •...