Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Kataria Jewellery Insurance Based Out Of Mumbai Is Looking For A Field Sales Manager At Delhi Ncr Have To Travel In Delhi Ncr Candidate Should Be Willing To Do Field Sales / B2B Sales Job Responsibilities: Have To Meet Jewellery Shop Owners And Sell Them Insurance Products Good Communication Skills. Should Have Marketing Experience. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2B | Preferred Experience In : Insurance

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kataria Insurance Company will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kataria Insurance Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kataria Insurance Company expects the candidate to have the following skills: B2b, Insurance.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kataria Insurance Company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AT MARINE LINES.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kataria Insurance Company expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM -7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: K Kataria Insurance Company

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    It Hardware Sales To Govt Organization Via Gem Portal, Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JUS'Jumpin" will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager | Banking | DELHI NCR Noida

    Role : Business Development Manager / Relationship Manager / Sales Manager > Salary : 4.5 LPA > Location : Gurgaon , Noida , Delhi > Experience : Min. 06 months in Banking / Insurance/ BFSI / Fintech / NBFC > Skills Required : Business De...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now