Footwear Sales Retail

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kasan, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Helping Customers To Find Right Shoe Pair, Suggesting Footwear, Ensure Customer Satisfaction, Influence Them To Buy. Footwear

More info about this Footwear Sales Retail Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lata Agencies will provide a salary in the range of 11000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lata Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lata Agencies expects the candidate to have the following skills: Footwear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RAO HARLAL COMPLEX, NEAR PNB AND CANARA BANK MANESAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lata Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Lata Agencies Kasan, Haryana

Related jobs

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Footwear Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Footwear, Garment More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lata A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Insurance Sales

    Need A Good Looking, Smart Female Candidate Who Is Sincere Good Communication Skills Communicate With Customers And Sell Various Insurance, Maintaining Paper Work, Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. Preferred Exper...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Manager| Retail Sales

    About the Role Responsible for selling booth/floor space, sponsorships, directory advertisements and other ancillary media, identify the new customers geographically and convert them into sales lead. About the Team We are in the business of building ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now