Front Desk Receptionist

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Pimpri Chinchwad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Pimpri Chinchwad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Communicating With Clients, Receiving Calls, Attending Visitors, Maintaining Clients Records.

More info about Front Desk Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Adhikari Foundation will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Adhikari Foundation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Adhikari Foundation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dange Chowk RdPimpri-Chinchwad, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Adhikari Foundation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: The Adhikari Foundation

Related jobs

  • Administrative Receptionist

    Salary Range : Rs. 4000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skills necessary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Receptionist

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Executive |Female|

    Job Title: Front Desk Executive (Female) Location: Borivali Experience: Minimum 2 Years as Front Office Executive Salary: Upto 3 LPA (Standard Hike as per Corporate Norms) Join Date: Immediate Joiner Preferred Job Description: We are seeking a profes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now