Graphic Designer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vaishali Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Creative Design & Content Development:- Conceptualize And Create Engaging Visuals For Social Media, Marketing Campaigns, Websites, And Event Promotions.- Design Posters, Flyers, Digital Ads, Banners, And Other Promotional Materials In Alignment With The Brand'S Visual Identity.- Collaborate With The Marketing And Artist Management Teams To Under. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Animation
More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Animation, Photoshop.
6. How much experience is required for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B21,Vasundhara colony, tonk road,gopalpura road..
8. What are the timings of this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Graphic Designer
Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...
-
Graphic Designer
Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...
-
Graphic Designer
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...