Helper | Peon
- Category: MIS Executive
- Location: Assolna, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Cleaning The Office And Serve Tea / Coffee.
More info about this Helper / Peon Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Food Fantasy Bakery will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Food Fantasy Bakery expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Food Fantasy Bakery does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Assolna, Goa 403701.
8. What are the timings of this job?
Ans. Food Fantasy Bakery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Adventure Tour Host | South Goa
BLive, is an award winning national company in the EV sector .We are searching for a vibrant enthusiastic Tour Host to join our company. To ensure success as a Tour Host, you should be an excellent storyteller with a knack for customer service. You w...
-
Factory Helper
Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Factory Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree Sai Engineering Company will provide a salary in the range of...
-
Spa Therapist
Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Massage More info about this Spa Therapist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rio Spa & Wellness will provide a salary in the r...