Hiring Delivery Executive For Mumba|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments.Flexible Working Hours Based On Your Comfort.You Can Earn Daily Incentives, Up To 500.Get 2 Free T-Shirtyou'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 6000.Get Special Cash-Back If You Join Today." Start Your Day With Smile And Deliver Food And Grocery.

More info about this Hiring Delivery Executive For Mumba... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mannekerg Solutions will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mannekerg Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mannekerg Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mannekerg Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mannekerg Solutions

Related jobs

  • Delivery Boy Biker

    We Have Urgent Opining Delivery Boy Flipkart Company Bike And I Linseses Compulsory If Any Interested Call Me. More info about this Delivery Boy Biker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Flipkart will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Bike & Petrol Hm Denge Aapke Pass Licence Hm Denge. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall.Responsibilities[Be specific when describing each of the responsibilities. Use gender-neutral, inclusive language.]Exam...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Satara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now