Hr Admin Executive
- Category: Admin Executive
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Hr Admin Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Confidence Healthcare Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Confidence Healthcare Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Confidence Healthcare Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramgopalpet, Hyderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Confidence Healthcare Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Administration Executive
Allocation and supervision of duties drivers, office boys & maids • Arrangements of transport for Guests/ visitors /Customers • Maintenance of all company vehicles and related records. • To ensure availability of tea, refreshments /lunch/dinner e...
-
Admin Executive | Receptionist
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. More info about this Admin Executive - Receptionist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Prerrna High school wi...
-
Receptionist |amp| Admin Executive
RazerTech Consulting is looking to hire a Receptionist cum Admin Executive for a high growth, leading luxury brand. Location : Hyderabad Experience : 2 - 3 years only Mandatory Requirement : Minimum of 2 to 3 years’ relevant experience preferably in ...