Insurance Consultant

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: North Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Janakpuri

Working Hours :
10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Sells Insurance Policies To People,And Is Responsible For Educating Customers Evaluating There Neends And Recommendations The Right Coverage. Type : Domestic, Sales, Outbound | Languages : English, Hindi This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Insurance Consultant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Divyanshi Capital Pvt Ltd

Related jobs

  • Java Developer

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills nec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Loan Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Recruitment IN Back|End Operator Work From Home|

    candidate, You can work from home..You can work from any location Its very useful for students, retired person housewife job seekers It is Part time work, full time work..anyone can apply... Position: Fresher /Computer Operator/ Data Entry Operator s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now