Juice Maker

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Bengaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

I Have Good Juice Maker. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Juice Maker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Chefs Cakes and Bake will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Chefs Cakes and Bake expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Chefs Cakes and Bake does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Chefs Cakes and Bake expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No:3, KHB colony, industrial layout, Koramangala, Bangalore 560034.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Chefs Cakes and Bake expects the candidate to work for the following hours: 2pm to 12:55pm


Company Name: The Chefs Cakes and Bake Bengaluru, Karnataka

Related jobs

  • Kitchen Staff

    Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Andra spicy restaurant will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be dec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Chickp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Company Description Letskookup is a meal kit delivery service that sources the best quality ingredients, pre portions them, and ships them to customers in eco-friendly packaging. Our team develops fail-proof recipes to make cooking easy and enjoyable...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now