Junior Quality Engineer

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Bhosari, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Bhosari

Working Hours :
+:0 AM - 5:30 PM | Friday to WEDNESDAY

Additional Info
1) Verify The Material Suppliers Is Ok Or Not.2)Check The Material Invoice Is Ok Or Not .3) Physically Material Check As Per Invoice And Quantity Verification.4) Quality Of Material Checking As Per Master Sample And Quality Plan.5) If Any Rejection Found During Inward Checking Then Inform To Quality Head. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Junior Quality Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SAI AUTO ELECTRONICS will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SAI AUTO ELECTRONICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SAI AUTO ELECTRONICS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SAI AUTO ELECTRONICS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 10, MIDC, Bhosari, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 411026, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. SAI AUTO ELECTRONICS expects the candidate to work for the following hours: +:0 AM - 5:30 PM | Friday to WEDNESDAY.


Company Name: SAI AUTO ELECTRONICS

Related jobs

  • Npd Engg

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tig Welder

    Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Engineer

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now