Kitchen Helper

  • Category: Hotel Jobs
  • Location: Wakad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. +000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Wakad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. Food Accommodation Available. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Kitchen Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hyderabadi Laziz Restaurant will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hyderabadi Laziz Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hyderabadi Laziz Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hyderabadi Laziz Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yamuna Nagar, Wakad, Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hyderabadi Laziz Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Hyderabadi Laziz Restaurant

Related jobs

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now