Waiter

  • Category: Hotel Jobs
  • Location: Wakad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Wakad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Take Food Order From Customer And Serve Them. Food Accommodation Available.

More info about Waiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Ashapuri Dining Hall will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Ashapuri Dining Hall expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Ashapuri Dining Hall does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mauli Chowk, Near Saiba Amrut Tulya, Datta Mandir Road, Wakad, Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Ashapuri Dining Hall expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shree Ashapuri Dining Hall

Related jobs

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Barista

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 36000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now