Waiter
- Category: Hotel Jobs
- Location: Baner Pashan Link Road, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Baner Pashan Link Road
Working Hours :
8 AM to 6 PM, 1 PM to 11 PM
Additional Info
Setup Tables, Serve Food And Beverages, Clear And Clean Tables
More info about Waiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Artizen Cafe will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Artizen Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Artizen Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Artizen Cafe, Shop No. 8, Echelon, Baner Pashan Link Road, Opposite Regent Plaza Mall, Pashan 766018.
8. What are the timings of this job?
Ans. Artizen Cafe expects the candidate to work for the following hours: 8 AM to 6 PM, 1 PM to 11 PM.
Related jobs
-
Waiter
Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Barista
Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 36000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Restaurant Captain
Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...