Kyc Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Hasanpura, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 16000 - Rs. 27500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Hasanpura

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Field Experience | Speak Thoda English | Freshers Can Apply | Field Experience

More info about Kyc Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ATS@@@123j.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Shivang Consultancy And Corporationservices

Related jobs

  • Counter Salesperson

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Executive

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development| Sales Intern

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now