Lab Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Phlebotomy Blood Sample Collection And To Run Test. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Lab Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V care dental and lab will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V care dental and lab expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V care dental and lab does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. V care dental and lab expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Oil mill road iyyapanthangal chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. V care dental and lab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shiree Tec ...
-
Laboratory Technician
Qualification: D. Pharm Activities To Be Performed • Assist faculty and students during lab sessions/research/trainings. • Checking for adequacy of the samples, Testing equipment etc. • Maintain equipment operating by following operating instructions...
-
Iti Technician
Machine Operation Basic Machine Maintenance. Production Assembly Mechanical Assembly Upkeep And Follow 5S. Fitter More info about this Iti Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. EXENUS INDIA PVT LTD will provide a salary ...