Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Khandheri, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Ola | Private Car

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Little Millennium Preschool will provide a salary in the range of 6500 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Little Millennium Preschool expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Little Millennium Preschool expects the candidate to have the following skills: Ola, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vrundavan society,B/h, of J K Super marker.opp.Madhapar post office.madhapar.Rajkot.

8. What are the timings of this job?
Ans. Little Millennium Preschool expects the candidate to work for the following hours: 8:00 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Little Millennium Preschool Khandheri, Gujarat

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car From Home To Office & Office To Home. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Step techno solutions LLP will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Maruti Travels will provide a salary in the range of +000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now