Marketing Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Preparing And Managing Marketing Budget, Allot Work To Employees, Analyse Monthly Growth, Implementing Creative Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tanfac Apparels limited will provide a salary in the range of 100000 INR to 100000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tanfac Apparels limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tanfac Apparels limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tanfac Apparels limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 6+, Faridabad, Haryana 121004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tanfac Apparels limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tanfac Apparels limited

Related jobs

  • Telesales Role | Education |1|2 yrs|

    What are we looking for in candidates ? - Good Communication in English (No MTI) - Confidence, Selling Skill, Energetic. - Experienced and Fresher applicable. - Minimum 12th pass. Immediate Joiner : Same day joining as interview day (mandatory) Job D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Officer

    Hiring Man Power On Ground. Direct Interview In Office Monday To Friday 11 Am To 4Pm. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Atta, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Zoom Calls To Make Sales. Type : Sales, Outbound | Languages : English, Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Byjus Think & Lear...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Haryana, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now