Medical Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kolhapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Medical Products/ Service, Contacting Potential Clients, Answering Queries. Medical
More info about this Medical Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Medical will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Medical expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Medical expects the candidate to have the following skills: Medical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: last bus stop, Rajopadhye Nagar, Kolhapur, Maharashtra 416008.
8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Medical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Receptionist|Sales Executive
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Receptionist/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Emporis I...
-
Medical Sales
Promote And Sell Medical Products/ Service, Contacting Potential Clients, Answering Queries. Medical More info about this Medical Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Om Sai Medical will provide a salary in the range of 7000...
-
Wholesale Salesman
Managing Sales Function And Customers. Maintaining Stock In Warehouse. Making As Much Sales As Possible. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kiran Auto Agencies will provide a salary in the...