Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Hosur, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SV mobile technology will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SV mobile technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SV mobile technology does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bagalur Rd, near jothi super market, Hosur, Tamil Nadu 584122.
8. What are the timings of this job?
Ans. SV mobile technology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Technician| Lockbox Management
Job Description Lockbox Management - S3Provides support for the execution of check processing, as well as preparing and producing customers work. Prioritizes and organizes assignments and tasks to ensure they are completed in accordance with customer...
-
Car Technician
Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Technician Job: 1. How much salary can I e...
-
Two Wheeler Technician
Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing More info about this Two Wheeler Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tirupur Auto Garage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact s...