Mutual Fund Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Mutual Funds Sales , Answering Queries, Maintaing Records. Nism 5 Require. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Mutual Fund

More info about this Mutual Fund Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. intech search will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. intech search expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. intech search expects the candidate to have the following skills: Mutual fund.

6. How much experience is required for this job?
Ans. intech search expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Airoli Mindspace 2.

8. What are the timings of this job?
Ans. intech search expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: intech search

Related jobs

  • Medical Sales

    Promote And Sell Medical Products/ Service, Contacting Potential Clients, Answering Queries. Should Have : Bike | License, Medical More info about this Medical Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Acculaser Technologies will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive Cum Receptionist

    Receptionist Cum Sales Executive In Real Estate Company. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive Cum Receptionist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raga Developers will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Selling More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jaymang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Dehu, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now