Nutritious Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 28K
- Published on: 2025/09/21
You Will Cook And Serve Food That Follows Specific, Predetermined Standards And Nutritional Or Dietary Guidelines. This Role Is Essential To The Health Of Our Guests, So We Are Looking For Someone With Experience In Both Food Preparation And Nutrition. Food And Accommodation Is Free.
More info about this Nutritious Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Workout Zone will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Workout Zone expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Workout Zone does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 111/206 Vijay Path, Madhyam Marg, near VMart, Jaipur, Rajasthan 302020.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Workout Zone expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Bakery, Commi1, Commi2, North Indian, South Indian | Skills Needed : Con...
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental | Coffee-Tea-Juice, Commi1, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef J...
-
Cook
Job Category Food and Beverage & Culinary Location Jaisalmer Marriott Resort & Spa, Jaisalmer-Sam-Dhanana Road, Police Line, Jaisalmer, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Manage...