Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Ameerpet, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. arayan groups will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. arayan groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. arayan groups does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ameerpet no consultant direct company fixed salary no target upto25k salary immediately joining.

8. What are the timings of this job?
Ans. arayan groups expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 6:00pm | Monday to Saturda


Company Name: arayan groups

Related jobs

  • Internal Communications |amp| Administration Assistant

    The GEA Way At GE Appliances, a Haier company, we come together to make “good things, for life.” As the fastest-growing appliance company in the U.S., we’re powered by creators, thinkers and makers who believe that anything is possible and that there...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Family office looking for suitable candidate for an admin role. Individual will be the third full-time employee in the organization, working directly under two managing partners. Candidate must display flexibility with tasks in the workplace and disp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Admin Executive

    Admin Role: A brief about the company: Timing Technologies India Private Limited is an SEI-CMMI Level 3 appraised, ISO +001:2015 & ISO 27001:2013 Certified Company. Timing Technologies India has expertise in conducting recruitment drives, involvi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now