Office Executive | Back Office

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | File and Paperwork Management, Record Management, Advanced Excel, Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing, Manage Operations | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Office Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. sherlok exim pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. sherlok exim pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. sherlok exim pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Manage operations, Ms power point, Ms word, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. sherlok exim pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 207, chowkhani square sector 18 noida near by metro.

8. What are the timings of this job?
Ans. sherlok exim pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: sherlok exim pvt ltd

Related jobs

  • Telecalling Executive

    Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales | Marketing | Languages : Hindi, English More info about this Telecalling Executive Job: 1. How much salary can I expect for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hr Executive

    Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems. More info about this Hr Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pro shield s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Dear Candidates, We have an urgent opening of Sales for Delhi/NCR Industrial Chemical , Paint Automobile Experience.& Others Qualification : MBA/ Any Location : Delhi NCR Job Responsibilities:- • Should have worked extensively in B2B Sales / Corp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now