Telecalling Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales | Marketing | Languages : Hindi, English

More info about this Telecalling Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rama Home Decor will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rama Home Decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rama Home Decor expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.42 Ashoka Wight Farm House, Main Road, Basai, Sector 70, Noida, Uttar Pradesh 201307.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rama Home Decor expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rama Home Decor

Related jobs

  • Hr Executive

    Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems. More info about this Hr Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pro shield s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Dear Candidates, We have an urgent opening of Sales for Delhi/NCR Industrial Chemical , Paint Automobile Experience.& Others Qualification : MBA/ Any Location : Delhi NCR Job Responsibilities:- • Should have worked extensively in B2B Sales / Corp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LI...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now