Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Solution and Compliance Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Solution and Compliance Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Solution and Compliance Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-4, Maharana Pratap Enclave, Pitampura, Delhi, New Delhi, Delhi NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Global Solution and Compliance Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Marketing Manager
We are presently seeking a qualified and ambitious Manager --Sales and Marketing with at least 3-4 years of experience in various areas of advertising sales, either in media sales, print media, or TV. Building Material Reporter (BMR)--the Delhi-based...
-
Tax | Business Process Solutions | Deputy Manager | Delhi
Job requisition ID :: 56317 Date: Jun 27, 2024 Location: Delhi Designation: Deputy Manager Entity: Tax Business Process Solutions | Deputy Manager What impact will you make? Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a...
-
IT and and Design Support Manager
Urgent opening for Support Manager Designation: Support Design Manager Department: IT, Design & event coordination Work Location: Delhi (Tikri Kalan, Near Mundkha) Reporting to: Assistant to Director/ Country head Responsibilities and Duties ➢ Le...