Packing Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Kharghar, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 14800 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kharghar

Working Hours :
Rotational shift

Additional Info
Blink It Store Me Grocery Saman Picking Packing Ka Work Rahega Rotational Shift Me.

More info about Packing Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blink it will provide a salary in the range of 14800 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blink it expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blink it does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharghar Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Blink it expects the candidate to work for the following hours: Rotational shift.


Company Name: Blink it

Related jobs

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now