Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Good Knowledge Of The Local Roads For Short Travel Assignments. Good Anticipation, Positional Sense, And Spatial Awareness Make For A Safer All-Around Driver.Ability To Interact With Persons In A Warm, Professional Manner.Excellent Organizational And Time Management Skills.Ability To Work During Evenings, On Weekends, And On Public Holidays, As Req. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alsha Hotel Supplies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alsha Hotel Supplies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alsha Hotel Supplies Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #3, Peters Road, Royapettah, Chennai - 600 014..

8. What are the timings of this job?
Ans. Alsha Hotel Supplies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Alsha Hotel Supplies Pvt Ltd Chennai, Tamil Nadu

Related jobs

  • Car Driver

    Personal & Office Purpose. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Essaar Sign Industries will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    To Drive Some Places Near To Showroom. To Drive From Factory To Showroom. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Reliable Motors will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now